25 Ağustos 2013 Pazar
Yeşil Çayların Özellikleri Nelerdir?
Yeşil çaylar genellikle sadece kurutulduktan sonra içilebilecek hale
gelen çaylardır. Bunlar genellikle aromalı da içebilirsiniz. Yosunsu bir
tadı vardır. Görüntü olarak da açık sarıya dayanır. Çok geniş bir
yelpazeye sahiptir. Kışın daha çok baharat içeren çaylar tercih
ediliyor. Tarçın, zencefil gibi baharatlarla karıştığı zaman daha
lezzetli içebiliyoruz. Genellikle herkesin damak tadına uygun değil.
Tatlandırmak için bal kullanabilirsiniz. Meyve kabukları olabilir
dediğimiz gibi farklı farklı baharatlar kullanarak güzel bir lezzet elde
edebiliriz...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder